Bezoek Federal-Mogul Motorparts op
Automechanika

11-15 SEPTEMBER 2018
FRANKFURT AM MAIN

Bezoek onze stand op Automechanika en maak kennis met ons volledige productaanbod. Federal-Mogul Motorparts presenteert zijn nieuwe ondersteuningsprogramma Garage Gurus™, de uitbreiding van Champion®'s productlijn en MOOG®’s sponsorschap van de NASCAR Whelen Euro Series™.


Ons team staat voor u klaar op
 

Dinsdag 11 september - vrijdag 14 september van 9u tot 18u.
Zaterdag 15 september van 9u tot 17u.
In het beursgebouw van de Messe Frankfurt
hal 3.0, stand D51


Met onder meer:
 

  • De lancering van Federal-Mogul Motorparts' uitgebreide ondersteuningsprogramma Garage Gurus™, dat rust op de vier zuilen: Onsite, Online, On-Call en On-the-Go.
  • De veelbelovende productuitbreiding van Champion met batterijen, remmen en verlichting.
  • MOOG sponsort NASCAR® als officiële leverancier van besturings- en ophangingscomponenten in de Verenigde Staten en Europa.
    • Wist je dat het geen toeval is dat alle 22 kampioenenwagens sinds 1966 één ding gemeen hebben: MOOG®, het merk voor hun stuurinrichting en ophanging, en we zijn blij te kunnen aankondigen dat dit zich nu ook uitstrekt tot Europa. NASCAR® komt naar Europa met de NASCAR Whelen Euro Series™, gesponsord door Federal-Mogul Motorparts.
    • Van 11 tot 15 september kunnen bezoekers de NASCAR®-coureurs ontmoeten op de stand van Federal-Mogul Motorparts en hebben ze de unieke kans om een van de auto's te bewonderen die meedoen aan de races. Grijp deze geweldige kans om een handtekening te scoren.
    • Surf naar onze website op www.moogparts.eu voor meer informatie over de NASCAR Whelen Euro Series™ en aanverwante video's.
  • MOOG zal een differentiatieprogramma lanceren op besturings- en ophangingscomponenten dat mechanische voordelen, een verbeterde productievoetprint en hybrid core technologie zal brengen, allemaal gevisualiseerd door nieuwe verpakkingen.


Waar kunt u ons vinden?
 

 

 
Plaats van het evenement:

Beursgebouw Messe Frankfurt
Ludwig-Erhard-Anlage 1
60327 Frankfurt, Duitsland


 
Met het openbaar vervoer:

Metro: Met de metrolijn 4 (richting Bockenheimer Warte) één halte naar "Festhalle/Messe". Hiervandaan komt u rechtstreeks naar de City Entrance, de Festhalle, het Congress Center en Kap Europa.
Tram: Tramlijnen 16 en 17. U kunt de tramhalte bereiken door de hoofduitgang van Frankfurt Centraal Station te nemen en het voorplein van het station over te steken. De bestemming "Festhalle/Messe" is de derde halte. Hiervandaan komt u rechtstreeks naar de City Entrance, de Festhalle, het Congress Center en Kap Europa.

Vanaf Luchthaven Frankfurt:

Taxi: U kunt een taxi nemen naar een van de drie verschillende ingangen van het tentoonstellingsterrein: de City Entrance ("Eingang City"), Galleria Entrance ("Eingang Galleria") of Portalhaus Entrance ("Eingang Portalhaus").
Trein: Vanaf de luchthaven kunt u de stoptrein S-Bahn S8 of S9 (richting Hanau of Offenbach Ost) naar het centraal station van Frankfurt ("Hauptbahnhof") nemen. De stoptreinen S3, S4, S5 of S6 brengen u dan rechtstreeks naar het beursterrein (station: Frankfurt Messe).
Bus: De shuttlebus van de Frankfurt Messe rijdt om de 15 minuten vanaf het busstation in Terminal 1 via Terminal 2 van de luchthaven Frankfurt naar het beursterrein. De reis duurt ongeveer 15 minuten.

 

Meer informatie over het beursterrein van Automechanika

Download PDF

Delen